San Francisco
01 Augustus 2013 | Verenigde Staten, San Francisco
Vanmorgen waren we om 7 uur op Schiphol. Omdat we thuis al hadden ingechecked konden we zo doorlopen om onze bagage in te leveren. Dat we het ook zelf konden doen, was nieuw voor ons. Dus zelf je koffer wegen, gegevens controleren en het label aan de koffer hangen. Maar het ging allemaal lekker snel. Vervolgens iets gegeten en gedronken en toen moesten we al naar de gate.
Toen we nog een paar uur te gaan hadden in het vliegtuig werd Jur misselijk. Het zweet stond op zijn bovenlip. Na wat geslapen te hebben was het gelukkig een beetje gezakt. Ook Jesper werd niet lekker. Na een mooi uitzicht te hebben gehad over San Francisco en we ook al de golden gate bridge goed konden zien waren we allemaal blij toen het vliegtuig weer aan de grond stond.
Het vervoer naar het hotel was prima geregeld. Wel had Jepser even pech vlak nadat hij uitstapte, want blijkbaar was hij ondertussen zo misselijk geworden dat zijn maag omdraaide.
De hotelkamer ziet er prima uit (2 2-persoonsbedden en een bedbank).
(hotel Embassy suites waterfront). Jesper ligt nu even te slapen. In Nederland is het nu 1 uur s'nachts, maar wij hebben hier nog even te gaan. Het is dan ook wel een hele lange dag voor de jongens. Sybren en Jurjen hebben al even vanaf het bed zitten kijken naar vliegtuigen die landen want wij kijken hier uit over een baai met op zo'n 3 kilometer van ons vandaan het vliegveld. De vliegtuigen komen hier over de baai aanvliegen dus dat is een leuk gezicht. Straks wat eten en dan allemaal op tijd slapen (daar zijn we wel aan toe).