Lone Pine dag 6 - Reisverslag uit Lone Pine, Verenigde Staten van Weijtjesgotousa - WaarBenJij.nu Lone Pine dag 6 - Reisverslag uit Lone Pine, Verenigde Staten van Weijtjesgotousa - WaarBenJij.nu

Lone Pine dag 6

Blijf op de hoogte en volg

07 Augustus 2013 | Verenigde Staten, Lone Pine

Vanmorgen zijn we om 8.30 uur vertrokken uit Oakhurst op weg naar onze volgende bestemming. We zijn dwars door Yosemite Park gereden over de Tioga Pass. Deze pas is alleen van eind mei/begin juni tot eind oktober/begin november geopend. In de wintermaanden ligt er teveel sneeuw. Het is de hoogst berijdbare bergpas van de USA (ligt op 3.031 meter hoogte). Onderweg zijn we verschillende keren gestopt om van het uitzicht te genieten.
In Benshop zijn we gestopt bij wat bekend staat als de Nederlandse bakker (Erick Schat's bakery). Jaren geleden is een Nederlander hier een bakkerij begonnen en naar wat wij begrepen hebben, is de bakkerij nog steeds van die familie. Ze hadden er meer keuze in broodsoorten dan dat wij in Nederland hebben. Ook verkopen ze allerlei soorten koekjes en gebak. Je kunt er zelfs de zakjes mini stroopwafels van de AH kopen.
Na iets lekkers te hebben genomen, moesten we nog een uurtje in de auto. Om 16.00 uur waren we op ons volgende adres (Best Western plus Frontier Motel) en zijn de jongens gelijk weer het zwembad ingedoken. Het was toen 37 graden.
Zonet zijn we even naar de Mac gereden. We gaan zo op tijd naar bed want we willen morgenochtend op tijd vertrekken voor onze rit door de woestijn.
380 km gereden

Wij zijn een gezin met 3 kinderen (8, 9 en 11 jaar) en gaan in de zomer van 2013 een rondreis maken door Californië.

Actief sinds 15 Mei 2013