Las Vegas dag 7 - Reisverslag uit Las Vegas, Verenigde Staten van Weijtjesgotousa - WaarBenJij.nu Las Vegas dag 7 - Reisverslag uit Las Vegas, Verenigde Staten van Weijtjesgotousa - WaarBenJij.nu

Las Vegas dag 7

Blijf op de hoogte en volg

08 Augustus 2013 | Verenigde Staten, Las Vegas

Vanmorgen zijn we gelijk na het ontbijt om 7.50 uur weggereden uit Lone Pine. We zijn door Death Valley gereden en hebben daar verschillende stops gemaakt. Vooral het eerste stuk weg was super rustig. File rijden is er echt niet bij! We hebben ook de afslag naar Badwater nog genomen. Dit was een half uur heen en vervolgens dezelfde weg terug. Badwater is het laagste punt van de VS en staat bekend als de heetste plek op aarde. Toen wij er waren was het er 43 graden. Je kon zo het zout van de grond oprapen (het is een zoutvlakte.. Het ligt 86 meter onder de zeespiegel. Daarna doorgereden naar Las Vegas. We zitten in een mooi hotel (The Dessert Rose Resort). We hebben 2 badkamers, 2 slaapkamers en een 2 persoons bedbank in de woonkamer en een volledige keuken. Van de keuken hebben we dan ook maar gelijk gebruik gemaakt en lekker sperziebonen gegeten. Daarvoor hebben de jongens natuurlijk weer gezwommen. Het was toen we hier aankwamen (14.30 uur) 40 graden. Vanavond zijn we nog even naar buiten gegaan en richting de strip gelopen. Het is precies hoe je het op tv ziet. Wat een neonlichten en wat een drukte. Morgen willen we verder de strip op. Maar we hebben afgesproken dat de jongens eerst lekker gaan zwemmen.
Vandaag 416 km gereden.

Wij zijn een gezin met 3 kinderen (8, 9 en 11 jaar) en gaan in de zomer van 2013 een rondreis maken door Californië.

Actief sinds 15 Mei 2013