Tusayan dag 9 - Reisverslag uit Tusayan, Verenigde Staten van Weijtjesgotousa - WaarBenJij.nu Tusayan dag 9 - Reisverslag uit Tusayan, Verenigde Staten van Weijtjesgotousa - WaarBenJij.nu

Tusayan dag 9

Blijf op de hoogte en volg

10 Augustus 2013 | Verenigde Staten, Tusayan

Vanmorgen zijn de jongens na het ontbijt nog even het zwembad ingedoken, terwijl ik ondertussen de koffers wat heb ingepakt. Rond 11.15 uur zijn we op weg gegaan richting Tusayan(ligt vlak voor de Zuid ingang van de Grand Canyon. Vlak bij Las Vegas zijn we gestopt bij de Hooverdam. Dit is een dam in de Colorado river. Echt een mega bouwwerk. We hebben er een korte rondleiding gevolgd en hoorde dat er door dit bouwwerk 1 miljoen mensen van elektriciteit worden voorzien. We moesten dan ook eerst met de auto langs een security post en toen we met de rondleiding mee gingen, moesten we door een detectiepoortje. Ik had mijn rugzak bij mij, maar de Zak met zachte dropjes mocht niet mee naar binnen. Of weggooien of terug naar de auto brengen. We hadden de zak drop net open gemaakt, dus Fokke is toch maar even terug gelopen.
Hierna zijn we doorgereden naar Tusayan (Canyon Plaza Resort), waar we tegen half 7 aankwamen. De kamer die we hebben is in vergelijking met de andere kamers die we gehad hebben, wel wat klein. Er staan 2 2-persoons bedden in en het extra opklapbed kan er dan nog precies bij in. Maar goed, morgen zijn we toch op pad dus zo erg is het niet.
Vanmorgen gingen we met 41 graden weg uit Las Vegas en toen we hier aan kwamen was het 27 graden. Het eerste stuk dat we reden was dan ook kaal en dor en hoe verder we richting deze kant kwamen hoe groener het werd.
We hebben net heerlijk gegeten bij een Mexicaan en gaan nu slapen.

Wij zijn een gezin met 3 kinderen (8, 9 en 11 jaar) en gaan in de zomer van 2013 een rondreis maken door Californië.

Actief sinds 15 Mei 2013