Los Angeles dag 15 en dag 16 - Reisverslag uit San Diego, Verenigde Staten van Weijtjesgotousa - WaarBenJij.nu Los Angeles dag 15 en dag 16 - Reisverslag uit San Diego, Verenigde Staten van Weijtjesgotousa - WaarBenJij.nu

Los Angeles dag 15 en dag 16

Blijf op de hoogte en volg

17 Augustus 2013 | Verenigde Staten, San Diego

Gisteren zijn we vanuit Carlsbad (vlak bij San Diego) vertrokken naar Los Angeles.
Wat nog wel leuk is om te vertellen, is dat wij toen wij naar het vliegdekschip toe gingen een schitterend luxe jacht zagen liggen. Toevallig vertrok het net toen wij van het vliegdekschip af kwamen. Wij hebben er naar staan te kijken en een foto genomen. Toen we in ons hotel terugkwamen, hebben we op internet de naam van het schip ingetikt (Luna). Het blijkt het schip van de Russische miljardair Roman Abramovich te zijn geweest. Het is 115 meter lang en was tot voor kort het langste jacht ter wereld. Het schijnt dat het schip nu is door verkocht en dat Abramovich een nu nog groter jacht heeft.
Maar goed, we waren gisteren zomaar in Los Angeles. Het was wel druk op de weg, maar alles reed goed door. We hadden zelfs een keer een 7-baans weg! Even afkloppen, maar tot nu toe hebben wij de hele vakantie nog geen een keer in de file gestaan.

Vandaag zijn we naar Disneyland geweest. Vanaf ons hotel is dat 10 minuten lopen. Het was een leuke dag, maar we voelen onze voeten wel en gaan nu lekker slapen.

Wij zijn een gezin met 3 kinderen (8, 9 en 11 jaar) en gaan in de zomer van 2013 een rondreis maken door Californië.

Actief sinds 15 Mei 2013