Los Angeles dag 17 en dag 18 - Reisverslag uit Los Angeles, Verenigde Staten van Weijtjesgotousa - WaarBenJij.nu Los Angeles dag 17 en dag 18 - Reisverslag uit Los Angeles, Verenigde Staten van Weijtjesgotousa - WaarBenJij.nu

Los Angeles dag 17 en dag 18

Blijf op de hoogte en volg

19 Augustus 2013 | Verenigde Staten, Los Angeles

Gisterochtend zijn we naar het Hollywood sign gegaan. Op internet hadden we een adres gevonden, waar je vlak bij de letters van Hollywood kan komen (3000 Canyan Lake Drive).
We zijn daar heen gereden en hebben er een paar leuke foto's kunnen nemen.
De jongens hadden geen zin om vandaag verder op pad te gaan, dus hebben we de rest van de middag in het zwembad door gebracht.

Vandaag zijn we naar Disney Adventure geweest. De ingang hiervan ligt tegenover de ingang van Disneyland dus ook hier konden we prima naar toe lopen. Vooral het "Cars gebeuren" vonden de jongens erg leuk. Een heleboel was voor hen herkenbaar van de Cars film. Fokke en Jesper boften nog bij Radiator Springs Racers. Op het overzicht hadden we gezien dat je hier een fastpass voor kon halen, maar toen wij dit begin van de middag wilden doen, was dit al niet meer mogelijk. Er stond een wachtrij van 75 minuten. Terwijl wij met elkaar stonden te overleggen wat we zouden doen, kwam er een meneer naar ons toe met de vraag of wij met hem mee wilden. Hij had voor 4 personen een fastpass. Sybren en Jurjen wilden niet omdat ze gezien hadden dat die auto's best hard gingen, maar Fokke en Jesper maakten graag van het aanbod gebruik en zo kwamen ze even later al voorbij racen.
We hebben weer een leuke maar best wel vermoeiende dag achter de rug.
Het einde van onze vakantie is nu in zicht, want over 3 dagen vliegen we weer naar huis.

Wij zijn een gezin met 3 kinderen (8, 9 en 11 jaar) en gaan in de zomer van 2013 een rondreis maken door Californië.

Actief sinds 15 Mei 2013